PORTOBELLO & IT'S PIZZA TIME

PORTOBELLO & IT'S PIZZA TIME De enige ├ęchte Italiaan

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5644 beoordelingen
22 sep 2020 om 6:12 Was heerlijk
20 sep 2020 om 18:11 Pizza was koud en helemaal hard. Bezorging heeft bijna ander half uur geduurd.
18 sep 2020 om 22:34 Weer lekker gegeten!!!!
18 sep 2020 om 21:52 Heerlijk gegeten en super snelle bezorging
18 sep 2020 om 9:07 the quality is not that high... I would not order again..
16 sep 2020 om 19:55 Pizza tandoori, maar er is geen tandoori smaak te vinden. De kip was hard en niet aan te raden.
16 sep 2020 om 11:30 Snelle levering en het eten was heerlijk! Ik zal hier vaker bestellen!
16 sep 2020 om 9:41 Prima pizza, goed op temperatuur en vlot bezorgd. Prijs-kwaliteit verhouding ook in orde. Komt in mijn favorieten.
15 sep 2020 om 21:49 Dit is waarschijnlijk het slechtste bestelling die ik ook heb ontvangen. Lasagne besteld maar dat was zo ontzettend slecht en het stonk gewoon toen ik het open maakte. Ik hoop dat jullie dat nooit meer serveren: bezorgen.
15 sep 2020 om 4:44 Perfect Bella
14 sep 2020 om 21:33 Best pizza in town. My opinion is falling because with every order I received a flyer with a promotion in a restaurant and now about 6 orders have not been received. And in a restaurant, to eat a pizza for 6 euros, you need a flyer with a coupon. A rou
13 sep 2020 om 21:37 Eten was lekker en snel bezorgd. Alleen de kip met champignonsaus was smakeloos. Porties van de pastas waren groot.